enda

Jesper Rofelt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dan Dream 2017 Instruktion DK/Spillefilm
Losers United 1:6 2015 Instruktion, Idé Tv-serie
Losers United 2:6 2015 Instruktion, Idé Tv-serie
Losers United 3:6 2015 Instruktion, Idé Tv-serie
Losers United 4:6 2015 Instruktion, Idé Tv-serie
Losers United 5:6 2015 Instruktion, Idé Tv-serie
Losers United 6:6 2015 Instruktion, Idé Tv-serie
Losers United 1-6 2015 Instruktion
Weekendfar 2013 Udviklingsproducer DK/Kort fiktion
Jul i kommunen 2012 Instruktion, Manuskript, Executive producer Tv-serie
Krysters kartel 2009 Instruktion, Manus Tv-serie
Skråplan 2009 Instruktion, Superviserende producer Tv-serie
Osman og Jeppe 2009 Manuskript, Executive producer Tv-serie
Klovn 2005 Instruktion Tv-serie
Drengene fra Angora 2004 Executive producer Tv-serie
Banjos likørstue 2001 Manus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Austin Fantastic Fest 2017-09-21 Dan Dream
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2017-08-19 Dan Dream
Montreal Fantasia Int Film Festival 2017-07-13 Dan Dream
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.