Premiere på Den anden side

PREMIERE. Den 27. april er der premiere på Pernille Rose Grønkjærs dokumentarfilm "Den anden side". Filmen følger komikeren Anders Matthesen på en fire år lang rejse med både op- og nedture, der flere gange får ham til at overveje, om han skal blive ved.

Anders Matthesen har netop rundet de 40 år og har længe været et fænomen i dansk underholdning. Med samme råhed og ærlighed som vi kender ham fra scenen, bliver vi for første gang inviteret med ind i hans private øjeblikke og situationer. Vi møder en dedikeret kunstner, der konstant arbejder på at forblive original og præstere noget, der er bedre end sidst. Vi møder også en mand, som løber ind i en krise med stress og usikkerhed, der får ham til at overveje, om han skal fortsætte karrieren. Filmen er en fire år lang rejse med Anders Matthesen gennem kaos, succes, tvivl og grin, - en ærlig fortælling om et multitalent.

"Den anden side" er klippet af Kasper Leick og Jakob Thuesen og produceret af Sigrid Jonsson Dyekjær for Danish Documentary med støtte fra Det Danske Filminstitut i samarbejde med Scanbox og TV 2. Filmen får premiere i biografer over hele landet.

Se trailer

Poster_LOWRES_WEB