Premiere på Dobbeltspil

PREMIERE. Torsdag den 18. januar er der premiere på Per Flys politiske thriller 'Dobbeltspil', der har Theo James og Ben Kingsley i hovedrollerne. Filmen er baseret på den dansk-amerikanske whistleblower Michael Soussans selvbiografi.

'Dobbeltspil' er en politisk thriller baseret på den sande historie om 24-årige danske Michael, der får sit ønskejob i FN's humanitære hjælpeprogram Oil for Food. Michael har taget jobbet for at kæmpe for en bedre verden, men det bliver et chok for ham, da hans karismatiske chef Pasha flytter ham fra de trygge kontorer på First Avenue i New York til de kaotiske tilstande i Bagdad. Her går det op for ham, at der svindles med milliarder, og at korruptionen rækker helt ind i de inderste cirkler. Han kastes ud i en magtkamp mellem kyniske diplomater og grådige lobbyisters ønsker om at tjene penge på Iraks olie. Michael tvinges til at vælge, om han vil lukke øjnene for løgnen eller afsløre alt – vel vidende at han, hvis han bliver whistleblower, risikerer ikke kun sit livs karriere, men også at miste den kvinde, han har forelsket sig i, og måske endda sit eget liv.

Per Fly har, sammen med Daniel Pyne, skrevet manuskript og Malene Blenkov, Nikolaj Vibe Michelsen og Lars Knudsen har produceret for Creative Alliance i koproduktion med Scythia Films v. Daniel Bekerman og Eyeworks Sweden. Filmen har modtaget støtte fra Det Danske Filminstitut.


Trailer