Premiere på Du forsvinder

PREMIERE. Den 20. april er der premiere på Peter Schønau Fogs "Du forsvinder" i biografer landet over. Filmen er baseret på Christian Jungersens roman af samme navn og har Trine Dyrholm og Nikolaj Lie Kaas i hovedrollerne.

Den respekterede skoleleder Frederik bliver anholdt og sigtet for bedrageri i millionklassen. Men da det viser det sig, at Frederik i tre år har haft en hjernesvulst, der har ændret hans personlighed, må hans kone Mia sætte alt ind på at få ham frikendt og redde sin familie. "Du forsvinder" er en foruroligende og rørende rejse ind i hjernens komplekse strukturer. For hvem er vi egentlig? Har vi en fri vilje eller er alt hvad vi gør et resultat af de impulser hjernen sender? Filmen skildrer en families kamp for at holde sammen under ekstrem forandring - og er en fortælling om hjernens magt og viljens afmagt.

Peter Schønau Fog har selv stået for manuskriptet til filmen, og Louise Vesth har produceret for Zentropa Entertainments med støtte fra Det Danske Filminstitut, TV 2, Den Vestdanske Filmpulje, Nordisk Film og flere internationale samarbejdspartnere.

Se trailer

 

Du_forsvinder_poster