Premiere på Familien Jul - i nissernes land

PREMIERE. Fra 3. november er der gensyn med Pixy, Hugo hans familiemedlemmer, når der er premiere på Carsten Rudolfs "Familien Jul - i nissernes land".

I den nye film dukker nissen Pixy til stor overraskelse op hos Familien Jul allerede den 1. december. Han er kommet for at hente den nissehue, han glemte sidste år, og den gemmer på en hemmelighed – hans magiske nissekugle. Ved et uheld får Hugo ødelagt nissekuglen, så Pixy mister sin nisse-magi og begynder at ældes hurtigt. Hugo er den eneste, der kan samle kuglen igen og redde Pixy, og han må derfor flyve med sine søskende Alfred og Vega til det magiske nisseland. På rejsen møder de mange forhindringer – ikke mindst den onde nisse Evol og hans nissebande, der forsøger at spænde ben for, at Hugo får samlet kuglen. Evol tryller Alfred om til et rensdyr, og med magi gør han Vega håbløst forelsket i sig.

"Familien Jul i nissernes land" er skrevet og instrueret af Carsten Rudolf, som tidligere blandt andet har instrueret "Menneskedyret" og skrevet manuskripter til en række danske tv-serier som "Hotellet", "Anna Pihl" og "Nikolaj og Julie". Filmen er produceret af Thomas Lydholm for Pixy Film og har modtaget støtte fra Det Danske Filminstitut. 

"Familien Jul - i nissernes land" kan se i danske biografer fra 3. november.

Trailer