Premiere på Kartellet

PREMIERE. Anders W. Berthelsen spiller hovedrollen i Charlotte Sachs Bostrups "Kartellet" om en mand, der beslutter sig for at tage kampen op mod de store drenge i branchen. Filmen har premiere den 27. februar.

I spændingsdramaet "Kartellet" overtager Lars Halbo sin fars vvs- og el-entreprenør-forretning. Lars er en ambitiøs mand og beslutter sig for at byde ind på større byggeopgaver. Det viser sig imidlertid, at nogle af branchens største spillere har et organiseret prisaftale-system, hvori de skiftes til at få de attraktive ordrer med store fortjenester. De vil ikke finde sig i, at Lars underbyder dem, og prøver at få ham over på deres side, men Lars nægter at gå ind i kartelsystemet. Det fører til angreb fra kartellets side, både på hans forretning og på hans privatliv.

"Kartellet" er instrueret af Charlotte Sachs Bostrup og produceret af Thomas Heinesen for Nordisk Film Production med støtte fra Det Danske Filminstitut.  

Anders W. Berthelsen spiller rollen som Lars Halbo. På rollelisten ses i øvrigt Lene Maria Christensen, Lars Ranthe, Benjamin Boe Rasmussen og Lars Brygmann.   

"Kartellet" har premiere torsdag den 27. februar.

Trailer  

 

Tags: