Premiere på Mor, jeg er bange

PUBLIC SERVICE. I Danmark har op imod 100.000 børn og unge en angstlidelse. Dokumentarfilmen "Mor, jeg er bange", der går tæt på to børn og deres forældre i deres kamp mod angsten, har tv-premiere torsdag den 1. juni på TV 2 kl. 20. 

Public Service Puljen

Public Service-Puljen støtter programmer, der i et væsentligt omfang lever op til de fastsatte public service målsætninger for ordningen – originalitet, betydning og kvalitet.

Puljen yder støtte til udvikling og produktion af dansk tv-drama og tv-dokumentar samt programmer til børn og unge inden for alle genrer.

Medieaftalen for 2015-2018 giver Public Service Puljen en bevillingsramme på samlet 46,75 millioner kroner om året. 

Partierne bag medieaftalen har desuden bevilget et engangsbeløb på 23 mio. kr. til Public Service-Puljen fra overskydende licensmidler i 2015.

Læs mere om Public Service-Puljen.

Mange børn lider af så voldsom angst, at de ikke kan leve en normal hverdag. De tør f.eks. ikke tage i skole eller er panisk angste for at være adskilt fra deres forældre. Laura på 10 år kæmper med katastrofetanker og separationsangst, og Signe også 10 år er bange for næsten alt: levende lys, at køre i elevator, begå fejl og tale højt skolen. Men der er lys for enden af tunnelen, for forskere har fundet en metode, der kan afhjælpe børns angst. I "Mor, jeg er bange" følger vi børnene, når de sammen med forældrene går i gang med at komme angsten til livs.

Dokumentarfilmen er instrueret af Anders Riis-Hansen og Mette Andkjær og produceret af Malene Flindt Pedersen for Hansen & Pedersen Film og Fjernsyn med støtte fra Public Service Puljen.

Tid : Torsdag den 1. juni kl. 20.00
Sted: TV 2