Premiere på Swinger

PREMIERE. Mikkel Munch-Fals' anden spillefilm "Swinger" tager afsæt i en velkendt historie: En så småt midaldrende mand er blevet træt af sit liv og falder for en yngre kvinde - denne gang sker det bare i en swingerklub. Se filmen i danske biografer fra torsdag den 22. september.  

Adam keder sig gevaldigt. Han er træt af sit arbejde, sin familie og sit liv. Selvom det hele egentlig er godt, er det alligevel ikke nok. Selv han og konens swinger-weekender er blevet rutine. Men en dag sker det, som ikke må ske i en swingerklub: Adam forelsker sig.

"Swinger" er Mikkel Munch-Fals' anden spillefilm. Han debuterede i 2010 med "Smukke mennesker", som blandt andet fik en special mention ved San Sebastian International Film Festival i 2010 og vandt en Bodil og en Robert for henholdsvis bedste mandlige og kvindelige birolle.

Mikkel Munch-Fals har skrevet og instrueret, og Stine Melgaard Madsen, Emilie Lebech Kaae og Meta Louise Foldager har produceret for Meta Film med 1,9 mio. kr. i produktionsstøtte fra Det Danske Filminstitut. Instruktør Charlotte Sachs-Bostrup har stået for færdiggørelse af filmen.

Trailer