Sneakbar 21. november

TALENT. SneakBar er klar med et nyt premierearrangement fra dansk films unge talenter. I denne omgang præsenterer Filmværkstedet film fra tre talentfulde og eksperimenterende filmskabere. Filmene vises i Cinemateket.

Fredag den 21. november åbner Cinemateket endnu engang dørene op for det populære arrangement SneakBar. Her har du muligheden for at opleve premieren på tre nye kortfilm, lavet af unge talenter inden for dansk film. Arrangementet er gratis, og efterfølgende er det muligt at stille spørgsmål til instruktørene.

Visningerne finder sted i BIO ASTA i Cinemateket. Første visning er kl. 18, og anden visning er kl. 20. ASTA BAR er åben fra kl. 17.30 til 23.30, hvor det vil være muligt at møde både instruktører, producere, skuespillere og folk fra Filmværkstedet til en snak om filmene. Baren byder på øl, vin og drinks.

Fakta

Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

Fredag den 21. november 2014 kl. 18 og kl. 20

Arrangementet er gratis

Billetter kan bestilles på Cinematekets hjemmeside eller på 3374 3412

Uafhentede billetter frigives onsdag den 19. november.

Filmværkstedet

Det er gratis at deltage. Uafhentede billetter bliver de frigivet den 19. november. 

Program for fredag den 21. november

 

"Flyvere i natten"

På en gammel gård sidder Bo rastløs og venter på, at hans dreng Valdemar skal komme hjem fra skole, så de kan lege angsten bort. De to er bedste venner og elsker hinanden betingelsesløst, men da den fjendtlige verden udenfor – skolen og sagsbehandleren – melder deres ankomst, begynder tingene at smuldre for Bo.

Instruktør: Tobias Gundorff Boesen // Producer: Anders Wøldike // Magisk realisme // 37 min.

"Ambrosia"

ambrosia

Den unge forretningskvinde, Ene, og hendes dominerende mor, Kirsten, driver sammen en succesfuld blomsterhandel. Ene forsøger at bryde fri fra Kirsten og firmaet, men da Kirsten pludselig bliver syg, må Ene blive hjemme og passe hende. Mor-og-datter forholdet udvikler sig i den gale retning, og de to kvinder afslører nye og voldsomme sider af deres giftige forhold.

Instruktør: Anton Breum // Producer: Maria Møller Kjeldgaard // Drama // 24 min.

"Artun"

Artun

"Artun" er en coming of age historie om drengen Arnar, der kommer fra en forstad til Reykjavik. Arnar har aldrig kysset en pige, og en dag beslutter han sammen med vennerne at tage ind til hovedstaden og prøve lykken der. Inde i byen får drengene meget mere, end de havde forventet. Filmen vises med engelske undertekster

Filmen er instrueret af Guðmundur Arnar Guðmundsson , som sidste år høstede både ros og priser for sin kortfilm "Hvalfjord" sidste år. Blandt andet modtog filmen en Special Mention pris på filmfestivalen i Cannes.

Instruktør: Guðmundur Arnar Guðmundsson // Producere: Anton Máni Svansson, Darin Mailand-Mercado, Jacob Oliver Krarup og Guðmundur Arnar Guðmundsson // Drama // 20 min.

Filmværkstedet

Filmene er støttet af Filmværkstedet. 

Filmværkstedet støtter både større og mindre filmproduktioner, med det hovedformål at fremme eksperimenterende filmkunst og talentudvikling.

Gennem tiden er mange instruktører og filmfolks karrierer udsprunget fra Filmværkstedet, eksempelvis Christina Rosendahl, Morten Hartz Kaplers, Mikkel Munck-Fals, Pernille Fischer og Kaspar Munk.

Filmværkstedet