enda

Tobias Gundorff Boesen

(1985 – )

Instruktør, født 1985. Uddannet fra The Animation Workshop, med en BFA i Karakteranimation i 2010. Blev i 2014 uddannet som instruktør fra den alternative danske filmskole Super16.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kina 2019 Instruktion, Manuskript, Grafisk design, VFX DK/Kort fiktion
Psykosia 2019 Storyboard DK/Spillefilm
Flyvere i natten 2014 Instruktion, Manuskript, Animation, Visual effects DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 Instruktion, Visual effects, Historie DK/Kort fiktion
A Touch of Magic 2012 Instruktion, Manus, Visual effects DK/Kort fiktion
Ronal Barbaren 2011 Stemme DK/Spillefilm
Taynikma - Legenden om Rax 2011 Conceptdesign, Baggrunde DK/Kort fiktion
Hund i himlen 2011 Animatic DK/Kort fiktion
Out of a Forest 2010 Instruktion, Manus, Foto, Animationsstoryboard, Colorgrading, Rekvisitørassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Malmö Nordisk Panorama 2013-09-20 Et dukkehjem
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.