Stem til Ekko Shortlist Awards

KORTFILM. Frem til den 19. november er det muligt at give sin stemme i elleve kategorier til Ekko Awards. Filmene kan alle ses på Ekkos hjemmeside, og prisuddelingen finder sted 24. november på Bremen Teater.

Ekko Shortlist Awards' jury har udvalgt fem film i elleve kategorier til den femte udgave af talenternes prisfest. Udover disse film er de seksten kortfilm, der i det forgangne år har fået de bedste placeringer på Ekko Shortlist, automatisk indstillet til Shortlist Prisen og Publikum Prisen. Afstemningerne er åbne frem til 19. november kl. 12, hvor alle kan være med til at stemme.

Ekko Shortlist har vist ikke mindre end 145 kortfilm det seneste år, og siden listen gik i luften i 2014 har over 800 titler været tilgængelige.

Ekko Shortlist Awards 2018

Årets prisfest for filmtalenter og kortfilm finder sted i Bremen Teater den 24. november.

Du kan stemme frem til 19. november.

Mange film fra filmskoler og filmværksteder

Landets filmværksteder står bag ikke færre end 26 nomineringer. Heraf 23 til Filmværkstedet i København, mens Aarhus og Odense har henholdsvis to og én nominering. Film fra The Animation Workshop i Viborg har fået tre nomineringer,

Den Danske Filmskole står bag sytten nomineringer. Den alternative filmuddannelse 18Frames på Fyn kommer op på fem nomineringer, mens sidste års topscorer – Super16 i København – må nøjes med én nominering. Kbh Film & Fotoskole har ligesom sidste år opnået tre nomineringer. Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft er for første gang blandt de nominerede med to nomineringer.