Stensgaard og Trier

INTERVIEW. Klipper Molly Malene Stensgaard fortæller om sit harmoniske samarbejde med Lars von Trier. Director's Cut-versionen af "Nymphomaniac" får dansk premiere i dag.

"Nymphomaniac Director's Cut", der havde verdenspremiere på andel del i Venedig sidste mandag, kan nu opleves i sin helhed i biograferne herhjemme.

Peter Knegt fra Indiewire har talt med Triers klipper gennem ni film, Molly Malene Stensgaard, om samarbejdet med den danske auteur. Et samarbejde, der er mere harmonisk, end de fleste måske forestiller sig.

Peter Knegt og Indiewire

Peter Knegt er medredaktør og skribent på filmbranche-sitet Indiewire.

DFI har lånt Knegt til at skrive til vores FILM digital magazine, der seneste er udgivet i anledning af efterårets store festivaler i Venedig, Toronto, Austin og San Sebastian.

Læs Stensgaard & von Trier i Filminstituttets digitale magasin.

Det er ikke kun herhjemme, at publikum får adgang til den lange udgave af "Nymphomaniac". Filmen får nordamerikansk premiere på den indflydelsesrige genrefilmfestival Fantastic Fest i Austin, som begynder den 18. september.

"Nymphomaniac Director's Cut" indeholder ud over nye scener også flere eksplicit pornografiske indstillinger, hvilket også tydeligt fremgår af filmens teaser-trailer.

Teaser "Nymphomaniac Director's Cut"

NYMPHOMANIAC Director's Cut teaser from Zentropa on Vimeo.