Stills fra Winding Refns nyeste film

Nicolas Winding Refn løfter sløret for sin opfølger til "Drive" og frigiver de tre første officielle billeder fra sin nye film "Only God Forgives".

OnlyGod2
Kristin Scott Thomas er stylet til ukendelighed som Julians mor, Crystal. Da Julians bror bliver myrdet, dukker moderen op i Bangkok for at bringe liget af sin yndlingssøn hjem til USA og for at få Julian til at tage hævn over broderens morder. Foto: Scanbox.

OnlyGod3
Den thailandske skuespiller Vithaya Pansringarm spiller Chang, en lokal Bangkok-sherif, der handler ud fra sin egen form for retfærdighedskarma. Foto: Scanbox.  

"Only God Forgives" er en fortælling om thai-boksning, narko-karteller, hævn og retfærdighed i Bangkoks kriminelle underverden. Det er Refns niende spillefilm, og instruktøren lægger ifølge Scanbox, som lancerer filmen i Danmark, op til eksplosiv og kompromisløs filmfortælling med et intenst plot, stemningsfulde billeder, en til tider ekstrem brutalitet og en pulserende hypnotisk lydside.

"Only God Forgives" er skrevet og instrueret af Nicolas Winding Refn og optaget i Bangkok. Filmen er produceret af Lene Børglum for det danske produktionsselskab Space Rocket Nation, som er hovedproducent. Det Danske Filminstitut har støttet under konsulentordningen. Der er dansk premiere i løbet af sommeren.