Teaser til Kvinden i buret

TEASER. Mikkel Nørgaards "Kvinden i buret", der er baseret på Jussi Adler-Olsens bestseller, har premiere den 3. oktober. Teasertrailer og plakat er ude nu.

"Kvinden i buret" er filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens bestseller af samme navn og den første af fire film om uopklarede kriminalsager i Afdeling Q.

Efter en blodig skudduel bliver vicekriminalkommissær Carl Mørck tvunget til at lede den nyoprettede Afdeling Q, en afdeling for uopklarede sager. I afdelingen er kun Mørck og hans nye assistent, Assad. Trods udtrykkelige ordrer på kun at sortere sagerne kaster de sig hovedkulds ud i mysteriet om Merete Lynggaard, en smuk kvindelig politiker, der er forsvundet fra en færge med sin hjerneskadede bror som eneste vidne. Carl og Assad begiver sig ud på en rejse, der fører dem dybt ned i samfundets mørkeste afkroge og på sporet af et kalkulerende og forskruet sind.

I filmen medvirker Nikolaj Lie Kaas, Sonja Richter, Mikkel Boe Følsgaard, Søren Pilmark, Troels Lyby m.fl.

"Kvinden i buret" er instrueret af Mikkel Nørgaard med manuskript af Nikolaj Arcel. Filmen er produceret af Louise Vesth og Peter Aalbæk Jensen for Zentropa med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Teaser

kvinden-i-buret-poster