Thomas Daneskov er gået i optagelse med Vildmænd

I PRODUKTION. Rasmus Bjerg og Zaki Youssef spiller hovedrollerne i den kommende komedie ’Vildmænd’, der handler om moderne mænd, der ikke kan mærke sig selv. Filmen kommer i biografen i marts 2021.

Der er lagt op til både grin og action i komedien ’Vildmænd’, der netop er gået i optagelse i de norske fjelde. Filmen instrueres af Thomas Daneskov, der også har skrevet manuskript i samarbejde med Morten Pape. 

I ’Vildmænd’ møder vi Martin, der er skredet fra det hele. Til Norge. For at bo i naturen og jage sin egen føde. Som en rigtig vildmand. Men da hashsmugleren Musa pludseligt dukker op nær hans lejr – blødende og forslået efter et biluheld – bliver Martins selvrealiseringsprojekt vendt på hovedet. Snart er det umage makkerpar på flugt gennem den barske fjelde, med norsk politi, Musas rivaler og Martins intetanende hustru lige i hælene.

Rasmus Bjerg spiller Martin, mens Zaki Youssef spiller Musa. På rollelisten ses desuden Sofie Gråbøl, Marco Ilsø og Jonas Bergen Rahmanzadeh. 

Thomas Daneskov vandt stort ved Ekko Shortlist Awards i 2014 med kortfilmen 'Ud, spring over, ind'. Han modtog CPH PIX' hovedpris for debutspillefilmen 'Eliten' i 2015. Siden har han stået bag mockumentaryserien 'Joe Tech'.

Medforfatter Morten Pape har skrevet de prisvindende romaner 'Planen' og 'Guds bedste børn'. Pape er desuden uddannet fra den alternative filmskole Super16. 'Vildmænd' er hans spillefilmdebut.

Filmen er produceret af Nordisk Film Spring ved producer Lina Flint og koproduceret af Handmade Films i Bergen med støtte fra Det Danske Filminstitut og DR. Filmen distribueres af Nordisk Film Distribution. 

’Vildmænd’ forventes at have premiere den 11. marts 2021.