Trailer til Emma og Julemanden

TRAILER. Der er nu trailer og plakat til julefilmen "Emma og Julemanden – Jagten på Elverdronningens hjerte", som kan ses i biograferne fra 12. november.

Der er kun to måneder til julemåneden, og nu kan man se traileren til den danske julefilm: "Emma og Julemanden – Jagten på Elverdronningens hjerte", som får  biografpremiere i hele landet den 12. november.

Filmen bygger videre på TV2's populære julekalendere "Ludvig og Julemanden" og "Tvillingerne og Julemanden". Emma, som er en fantasifuld pige på 11 år, føler sig glemt af sin store familie. Hun elsker eventyrlige væsner, og da hun møder selveste julemanden Nicolas og hans kone Julie, bliver det begyndelsen på en magisk rejse ind i Elverriget.

Sammen skal de nemlig redde Nicolas og Julies nyfødte datter fra den forbitrede elverdronning Slatten Langpat, som holder Elverriget i et jerngreb. Nicolas, Emma og Julie får på rejsen uventet hjælp af den nysgerrige elverdreng Rod, og sammen opdager de, at de skal finde elverdronningens frosne hjerte, hvis de skal få barnet tilbage og redde Elverriget.

I de bærende roller ses Lars Hjortshøj, Camilla Bendix, Mille Dinesen, Esben Pretzmann og Rune Tolsgaard sammen med de to unge stjerner Sofia Suppli Callesen og Malte Houe. Flere kendte ansigter optræder desuden i mindre roller.

Søren Frellesen instruerer, Jenny Lund Madsen, Uffe Rørbæk og Philip LaZebnik har skrevet manuskript, og Deluca Film har produceret med produktionsstøtte fra Det Danske Filminstitut gennem Markedsordningen. Desuden har TV 2, Den Vestdanske Filmpulje, Viborg Kommune og Hjørring Kommune støttet.

Filmen er optaget i Viborg og på forskellige locations i Hjørring kommune – blandt andet på Børglum Kloster, der danner rammen om det magiske elverrige.

Trailer

Emma_og_julemanden-plakat