enda

Søren Frellesen

(1970 – )

Manuskriptforfatter og instruktør, født 21/4 1970.

Har skrevet manuskripter til en række kort- og spillefilm, overvejende til film, der henvender sig til børn og unge. Debuterede som instruktør med kortfilmen 'Halleluja' i 2001 og lavede den femte spillefilm i serien om Anja og Viktor i 2008.

Har instrueret julekalenderen 'Ludvig og julemanden' (2011) og efterfølgende også instrueret spillefilmen i samme serie 'Emma og Julemanden: Jagten på elverdronningens hjerte' (2015).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Manuskript DK/Spillefilm
Mercur 2017 Manuskript Tv-serie
Kidnapning 2017 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Instruktion DK/Spillefilm
Ludvig & julemanden 2011 Instruktion
Ludvig og julemanden 2011 Instruktion, Manus Tv-serie
The First Time 2009 Manus U/Spillefilm
Lærkevej 2009 Klipper (TV 2) Tv-serie
Boy Meets Girl 2008 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Instruktion, Forfatter DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Manus DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Kursusdeltager, Manusforfatter, Historie DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Manusforfatter DK/Spillefilm
Nynne 2006 Manus Tv-serie
Sprængfarlig bombe 2006 Matematiker DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Manus DK/Spillefilm
Min søsters børn i sneen 2002 Manus DK/Spillefilm
John og Mia 2002 Manus DK/Kort fiktion
Halleluja 2001 Instruktion DK/Kort fiktion
Anja & Viktor 2001 Manus DK/Spillefilm
Ørkenens juvel 2001 Manus DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Manus DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Hippieven af Gud DK/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 1999 Manus DK/Spillefilm
Den jyske forbindelse 1999 Manus DK/Kort fiktion
Kys, kærlighed og kroner 1998 Manus DK/Kort fiktion
En stille død 1997 Manus DK/Kort fiktion
Davids bog 1997 Manus DK/Kort fiktion
Hvileløse hjerte 1996 Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.