Trailer til En chance til

TRAILER. Susanne Biers ”En chance til”, der har verdenspremiere på Toronto International Film Festival i disse dage, har fået en trailer.

 

 

"En chance til" handler om de to politimænd Andreas og Simon, der lever vidt forskellige liv. Andreas er lykkelig med sin familie, mens den fraskilte Simon bruger størstedelen af sin tid på den lokale stripklub. Men alt bliver vendt op og ned, da de en dag kaldes ud til husspektakel hos et junkiepar. Det ligner en rutinesag, indtil Andreas finder deres forsømte baby overladt til sig selv i et skab. Den ellers så afmålte politimand bliver konfronteret med sin egen magtesløshed og rystes i sin grundvold – og i et øjebliks desperation tager han loven i egen hånd og kidnapper barnet. Efterhånden som Andreas mister grebet om retfærdighed, bliver det op til den uregerlige Simon at genoprette grænsen mellem ret og uret.

 

 

Filmen har verdenspremiere på Toronto International Film Festival i disse dage.

Læs interviewet "What Is a Good Person?" med Susanne Bier, som hun lavede med Christian Monggaard i forbindelse med den canadiske verdenspremiere.

Der er dansk premiere 15. januar 2015.

”En chance til” er produceret af Sisse Graum Jørgensen for Zentropa med støtte fra Det Danske Filminstitut ved filmkonsulent Steen Bille.