Trailer til Kapgang

TRAILER. Niels Arden Oplevs "Kapgang", der får dansk premiere 28. august, har fået en trailer.

 

 

Niels Arden Oplevs "Kapgang" åbner den kommende Biografklub Danmark-sæson. Det er Oplevs første danskproducerede film siden "To verdener" fra 2008. 

 

 

"Kapgang" foregår over et par uger i 1976. Martin er en habil kapgænger og med fuld fart på vej ind i de voksnes rækker - han skal nemlig snart konfirmeres. Men en tung skygge lægger sig over hans familie og resten af den lille provinsby, da hans mor ganske ubelejligt pludselig dør. For hvad gør man, når man både er forelsket i Kristine og måske også lidt i sin bedste ven, Kim? Og når ens far er kuldsejlet af sorg og opsøger byens sexede damefrisør, og man oveni både skal time sin egen seksuelle debut og planlægge bordplanen til sin konfirmation? 

Filmens hovedrolle spilles af den unge Villads Bøye og blandt de øvrige medvirkende ses bl.a. Anders W. Berthelsen, Sidse Babett Knudsen, Pilou Asbæk og Jens Jørn Spottag. 

"Kapgang" er baseret på Morten Kirkskovs selvbiografiske roman af samme navn. Filmen har manuskript af Bo hr. Hansen og er produceret af Thomas Heinesen, Nordisk Film med støtte fra Det Danske Filminstitut ved konsulent Kim Leona, TV2 og Nordisk Film og TV Fond samt med FilmFyn som medinvestor.

"Kapgang" får dansk biografpremiere 28. august 2014, hvor den åbner Biografklub Danmarks nye sæson.