Trailer til Kvinden i buret

TRAILER. Nu er traileren og plakaten klar til Mikkel Nørgaards ”Kvinden i buret”.

Den 3. oktober er der danmarkspremiere på Mikkel Nørgaards filmatisering af Jussi Adler-Olsens ”Kvinden i buret”.

Filmen får i morgen verdenspremiere på Piazza Grande i den schweiziske by Locarno, hvor 8000 mennesker samles til en udendørs midnatsforestilling.

Efter en blodig skudduel, der efterlader hans to partnere henholdsvis død og lammet, bliver vicekriminalkommissær Carl Mørck tvunget til at lede den nyoprettede Afdeling Q, en afdeling for uopklarede sager. Afdelingen er placeret i kælderen og består udelukkende af Carl Mørck og hans nye assistent, Assad. Selvom de får udtrykkelige ordrer på kun at sortere og gennemlæse sagerne, går der kun én dag før Carl Mørcks stædige natur kaster dem hovedkulds ud i mysteriet om Merete Lynggaard; en vellidt og ambitiøs politiker der for fem år siden forsvandt fra en færge. Det eneste vidne er hendes hjerneskadede bror, som bliver fundet skrigende på bildækket, og sagen henlægges som et formodet selvmord. Den forklaring tror Carl Mørck og Assad ikke på. Og de begiver sig ud i en eftersøgning, der fører dem dybt ned i samfundets mørkeste afkroge og på sporet af et kalkulerende og forskruet sind.

Nikolaj Lie Kaas spiller Carl Mørck og Fares Fares hans assistent Assad. Blandt de andre medvirkende er Sonja Richter, Mikkel Boe Følsgaard og Søren Pilmark.

”Kvinden i buret” er produceret af Louise Vesth og Peter Aalbæk Jensen for Zentropa Entertainments20 ApS med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Filmen kan ses i de danske biografer fra den 3.oktober.

plakat-til-kvinden-i-buret