Trailer til Nordvest

TRAILER. Michael Noers spillefilm "Nordvest" får premiere den 18. april. Se den nye trailer her.

Så er der trailer på Michael Noers "Nordvest", der i februar havde international premiere på de store festivaler i Rotterdam og Göteborg og åbner CPH PIX den 10. april.

Casper bor sammen med sin mor, lillebror og lillesøster i Københavns Nordvest-kvarter, hvor han ernærer sig ved at sælge hælervarer til Jamal, en af kvarterets bandeledere. Men hierarkierne står for fald, da den organiserede kriminalitet i skikkelse af den hårdkogte Bjørn flytter ind i kvarteret.

Casper får tilbudt et job og øjner straks muligheden for at stige i graderne, da han bliver involveret i Bjørns forretninger med narko og prostitution. Da spændingerne mellem Bjørn og Jamal optrappes, forandrer Caspers barndomskvarter sig til en regulær kampplads. Han er nu fanget i en konflikt, som truer med at ødelægge ham og hans familie.
 
Filmens hovedrolle som Casper spilles af Gustav Dyekjær Giese, og resten af skuespillerholdet består af Oscar Dyekjær Giese, Nicholas Westwood Kidd, Roland Møller, Lene Maria Christensen og Dulfi Al-Jaburi med flere.

Michael Noer og Rasmus Heisterberg har skrevet manuskript. René Ezra og Tomas Radoor har produceret for Nordisk Film med støtte fra Det Danske Film Instititut. Biografpremiere den 18. april.

Trailer