Trailer til Player

TRAILER. Svindlerkomedien "Player" med Casper Christensen og Rasmus Bjerg får premiere den 20. juni. Trailer og plakat er ude nu.

De fleste vil opfatte det som en bonus at blive sendt et par dage til Côte d'Azur for at løse en rutinesag, men for den retskafne, ekstremt selvkontrollerende og lettere kedelige advokat Michael Helge er det nærmest en straf. Sol, sand og saltvand er ikke ting, der figurerer på hans top 10-liste. Opgaven er umiddelbart en simpel skilsmissesag, men så snart Michael Helge sætter sine fødder på fransk jord, går alt galt. Han bliver franarret 10 mio. kr. af firmaets penge, og pludselig ser fremtiden knap så lys ud. Heldigvis møder han sin gamle ven, den letlevende gambler Theo, og sammen får de på ægte James Bond-manér lagt en plan for at få alle pengene tilbage.
 

I hovedrollerne ses Rasmus Bjerg og Casper Christensen. Desuden medvirker bl.a. Lise Koefoed, Ellen Hillingsø og Lars Brygmann.

"Player" er instrueret af Tomas Villum Jensen og produceret af Michel Schønnemann og Malene Blenkov for Blenkov & Schønnemann med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Trailer

player_poster