enda

Casper Christensen

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klovn The Final 2020 Manuskript DK/Spillefilm
The Hustle 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Dan Dream 2017 Thorkil Bonnesen, Manuskript, Executive producer DK/Spillefilm
Grethe 2017 Jack Tv-serie
Undercover 2016 Manuskript DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Casper, Manuskript, Executive producer DK/Spillefilm
Player 2013 Theo DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 (promo screener) DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Casper, Manusforfatter, Historie DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Per Jensen DK/Spillefilm
Deroute 2008 Christian Caspersen Tv-serie
Direktøren for det hele 2006 Gorm DK/Spillefilm
Klovn 2005 Casper, Manus Tv-serie
Inkasso 2004 Flemming, Manuskonsulent DK/Spillefilm
Stor ståhaj 2004 Oscar U/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Casper Christensen, berømt tv-vært, Manus Tv-serie
Kissmeyer basic 2001 Medvirkende Tv-serie
Casper & mandrilaftalen 1999 Medvirkende, Manuskript Tv-serie
Hannibal & Jerry 1997 Stor ismand DK/Spillefilm
Gotha - kult, kitsch og b-film 1996 Medvirkende Tv-serie
The swan princess 1994 Stemme U/Spillefilm
Flemmings cykel 1977 Flemming Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.