Trailer til The Salvation

TRAILER. Kristian Levrings western "The Salvation" vises på dette års Cannes-festival og rammer de danske biografer den 22. maj.

Traileren til "The Salvation" inviterer os indenfor i et klassisk western univers, hvor to hensynsløse drab tænder ilden i hovedrolleindehaveren Mads Mikkelsen. I traileren fås også det første glimt af det stjernespækkede cast omgivet af storslået sydafrikansk natur, der danner rammen om Kristian Levrings western-drama.

"The Salvation" har Mads Mikkelsen i spidsen for et internationalt stjernecast, der også tæller bl.a. Eva Green, Eric Cantona, Mikael Persbrandt, Jonathan Pryce, Nanna Øland Fabricius (Oh Land).

"The Salvation" er en hyldest til den klassiske western med inspiration fra de nordiske sagaer. Det er en episk fortælling om knuste drømme, forlist kærlighed og hævn. 1870'erne i hjertet af USA blandt nybyggere og lovløse. Den danske emigrant Jon (Mads Mikkelsen) har ventet i årevis på at få sin kone og søn til USA. Da det endelig sker, bliver de kort efter deres ankomst udsat for en forfærdelig forbrydelse. I sorg og afmagt slår Jon gerningsmanden ihjel. En hævn der slipper brutale kræfter løs. Gerningsmandens bror er den nådesløse oberst Delarue, som terroriserer byen Black Creek og ikke skyr nogen midler for at hævne sin bror. Forrådt og udstødt af lokalsamfundet må Jon forvandle sig fra en fredelig nybygger til en frygtløs kriger for at frelse byen og finde fred.

Manuskriptet er skrevet af Anders Thomas Jensen og Kristian Levring. De to har tidligere skrevet den prisvindende Dogme-film "The King is Alive" og "Den du frygter". 

Filmens budget er på ca. 80 mio. kroner, og Det Danske Filminstitut har givet produktionsstøtte.

Der er dansk biografpremiere den 22. maj.

Trailer: