You & Me Forever til Rom

FESTIVAL. Kaspar Munks biografaktuelle film "You & Me Forever" er inviteret til Roms internationale filmfestival, hvor filmen skal vises i ungdomssektionen "Alice in the City".

"You & Me Forever", der for tiden kan ses i de danske biografer, er udtaget til Roms filmfestival i en sektion, "Alice in the City", der fokuserer på film til et ungt publikum. I år konkurrerer 12 internationale film i programmet.

I "You & Me Forever" møder vi pigerne Laura og Christine, der er bedste veninder og altid har været det. Da Laura møder den mystiske og spændende Maria, tager venskabet en voldsom drejning. For Laura vender mødet op og ned på den verden, hun troede, hun kendte.

De tre piger spilles af Julie Brochorst Andersen, Emilie Kruse og Frederikke Dahl Hansen. De to første var begge med i Kaspar Munks "Hold om mig", som i 2010 var udtaget til samme sektion på Roms filmfestival, hvor den vandt prisen for bedste debutspillefilm.

"You & Me Forever" er produceret af Anders Toft Andersen for Nimbus Film med støtte fra Det Danske Filminstitut. Filmen havde dansk premiere den 13. september.

Læs Liselotte Michelsens interview med Kaspar Munk – Intuitionen som vejviser

Rom internationale Filmfestival