Om websitet

Dfi.dk samler størstedelen af Det Danske Filminstituts online-aktiviteter. Her findes for eksempel adgang til Filmdatabasen og DFI-Bogen samt overblik over Cinematekets program og mulighed for at bestille billetter.

Dfi.dk har til formål at oplyse om Filminstituttets aktiviteter samt give adgang til følgende særlige tjenester:

Det nuværende website blev lanceret i sommeren 2009 og afløste et website, som i sit design og grundstruktur havde eksisteret siden år 2000.

Tilgængelighed

Filminstituttet bestræber sig på at gøre websitet så tilgængeligt som muligt, så det kan bruges på en bred vifte af platforme. I praksis søger vi at overholde de retningslinjer for tilgængelighed på offentlige websites, som vedligeholdes af Digitaliseringsstyrelsen.

Brugerne

Websitet besøges af ca. 6000 brugere dagligt. Vi fører statistik over besøg og brugernes adfærd på websitet ved hjælp af Google Analytics. Vi gemmer ingen oplysninger som kan henføres til enkeltpersoner.

Ophavsret og brug af indhold

Ophavsretten til egenproduceret materiale publiceret på dfi.dk tilhører Det Danske Filminstitut (DFI). Det er som udgangspunkt tilladt for tredjepart at anvende materialet i andre sammenhænge (f.eks. på websites eller printmedier), når kilden tydeligt angives.

Ikke-egenproduceret materiale på dfi.dk (f.eks. længere artikler skrevet af freelancere) må ikke bruges uden forudgående tilladelse fra DFI. Hvis du er i tvivl om, hvilket materiale du må bruge, og hvad materialet må bruges til, kan du altid rette henvendelse til webmaster@dfi.dk.

DFI forbeholder sig retten til at kræve en given anvendelse bragt til ophør.

Vi tilstræber at imødekomme alle ophavsrettigheder til tekst, billeder og andet indhold på dfi.dk. I tilfælde af en utilsigtet overtrædelse af copyright fjerner vi straks det pågældende materiale eller påfører den ophavsretlige kilde.