ACE Producers #33 åben for ansøgninger

TRAINING. Nu har du mulighed for at blive del af det anerkendte ACE Producers Network, der tæller mere end 250 aktive producere fra over 45 lande. Deadline for ansøgning om deltagelse i ACE Producers Workshop #33 er d. 2. maj 2023.

Hvert år bliver op til 20 erfarne producere optaget i det anerkendte ACE Network efter de har gennemført det årlige leder-efteruddannelsesprogram, ACE Producers Workshop.

ACE Producers er Europas førende netværk af etablerede producere i og udenfor Europa. Medlemskab er baseret på faglighed, gensidig tillid, samarbejde og fremsynet tænkning.

Programmet

Kernen i efteruddannelsesprogrammets er tre workshops, der understreger producerens nøgleposition og unikke ansvar gennem hele processen med at lave film: udvikling, finansiering, markedsføring og distribution. Dertil er der afslutningsvis en workshop, hvor deltagerne mødes med det eksisterende ACE Network.

De fire workshops foregår på fire forskellige lokationer:

  • 8.-14. oktober 2023 i Norge: Content Development Workshop
  • 20.-25. november 2023 i Warsawa, Polen: Financing Strategies Workshop
  • 15.-18. april 2024 i Frankrig: Business Prospect Workshop
  • 19.-21. april 2024 i Bordeaux, Frankrig: ACE Producers Annual Reunion

Workshopsene undervises af anerkendte konsulenter med særdeles stærke track-records.

Det er uvurderligt at tilbringe så koncentreret tid med en så kompetent skare af internationale producere. Det har uden tvivl skabt nye venskaber og samarbejder for fremtiden.

- Dansk deltager, ACE Producers #25

Deltagerkrav

Programmet er målrettet erfarne, uafhængige producere, der kan deltage med et projekt under udvikling, som egner sig til koproduktion og er tiltænkt det internationale marked.

Ansøgere skal

  • være ejer af, partner eller associate i et uafhængigt produktionsselskab baseret i Europa eller et af Creative Europe MEDIA-landene
  • have været delegate producer (dvs. primær ansvarlig producer) af mindst én biograflanceret film af spillefilmslængde
  • have et fiktionsprojekt i udvikling, der er designet til at tiltrække international finansiering og distribution - ideelt i form af et første manusudkast eller long treatment
  • være tilgængelig og kunne forpligtige sig til at deltage i en udvælgelsessamtale i den første uge af september, samt de tre workshops og den årlige reunion (se datoer ovenfor)

Medlemskab af ACE Network er designet til producere med et meget højere erfaringsniveau end almindelige training-programmer. Selvom minimumskravet er at have produceret én spillefilm, optager ACE i praksis overvejende producere med flere credits.

Jeg oplever at det er et stærkt netværk, hvor der videndeles på et højt niveau, hvilket også smitter af på, hvordan selve workshopaktiviteterne tilrettelægges. Jeg vil helt klart anbefale ACE Producers Worshop.

- Dansk deltager, ACE Producers #29

Ansøgning

Hvis du er interesseret i at ansøge, skal du skrive til info@ace-producers.com for at få bekræftet at du er ansøgningsberettiget og aftale et møde med ACE's produceransvarlige, Al Williams.

Læs mere om de enkelte workshops og ansøgningsproceduren på ACE Producers' website.

Ansøgningsfristen er d. 2. maj 2023.

Deltagergebyr

6.000 €

Deltagergebyret dækker ophold og forplejning under alle tre workshops samt ACE Reunion, undervisning under workshopsene og vejledningsmøder i løbet af året.

Gebyret dækker ikke rejseudgifter.