Media Tech SPRINT 2022

Media Tech SPRINT er en én-dages workshop, hvor 4 virksomheder fra den europæiske audiovisuelle sektor har mulighed for at udvikle løsninger for deres forretningsudfordringer i et tværfagligt samarbejde med sparringspartnere. Der kan ansøges om deltagelse som virksomhed eller som sparringspartner.

Media Tech SPRINT 2022 foregår d. 27. september under Media Tech Hub konferencen i Potsdam-Babelsberg og workshoppen tilbyder to muligheder:

  1. Du kan deltage som "Challenge Owner", dvs. ejer af en virksomhed i den audiovisuelle sektor, som står overfor en konkret problemstilling og som er villige til at finde løsninger i samarbejde med nye, tværfaglige sparringspartnere, hvorved du får indsigt i løsningsmodeller fra andre områder i kultursektoren.
  2. Eller du kan deltage som "Co-Creator", dvs. sparringspartner i en resultatorienteret, tværfaglig session under vejledning af erfarne facilitatorer, hvoved du bidrager med dine erfaringer til løsning af konkrete problemstillinger. 

Deadlines

Deadline for at ansøge som Challenge Owner: 31. juli 

Deadline for at ansøge som Co-Creator: 4. september

Alle deltagere får gratis adgang til Media Tech Hub konferencen d. 28.-29. september.

 

Eventuelle spørgsmål kan sendes til sprint@ced-bb.eu (OBS: kun henvendelser på engelsk).


Media Tech SPRINT 2022 organiseres af Creative Europe Desk Berlin-Brandenburg i samarbejde med Creative Europe Deskene i Danmark, Estland, Frankrig, Italien, Kroatien, Malta, München, Spanien, Sverige og Tjekkiet og med MTH Conference som vært.