Nordic Producers Club - PLUS

Tidligere deltagere på Young Nordic Producers Club inviteres til at deltage i Nordic Producers Club PLUS, der finder sted i Hamburg til oktober. Ansøgningsfristen er 1. september.

Har du deltaget i YOUNG NORDIC PRODUCERS CLUB (YNPC) i Cannes?

Så har du nu mulighed for at deltage i det nye program NORDIC PRODUCERS CLUB - PLUS, der fra og med 2022 vil finde sted årligt i Hamburg.

Med dette program vil der være et smallere og mere dybdegående fokus på emnerne kontrahering, finansiering og recoupment, såvel som der vil være fokus på tyske regionalfonde.

På NORDIC PRUCERS CLUB - PLUS mødes nordiske producere og film- og tv-professionelle med tyske decision-makers og producere. Programmet tilbyder hands-on case studies og workshops, der behandler producerens primære juridiske og økonomiske problemstillinger i arbejdet med film og/eller tv.

Deltagelse

Der er plads til ca. 16 nordiske producere.

Deltagergebyr: 150 € (dækker 2 middage og 3 frokoster). Transport og ophold dækkes af deltagerne selv, men hotelophold organiseres af Tina og Noemi.

Varighed: 5. - 8. oktober 2022. Programmet starter onsdag d. 5. oktober med ankomst om eftermiddagen og velkomstmiddag om aftenen. Torsdag og fredag er der fuldtids-program og der er afslutning lørdag ca. kl. 14.

Ansøgningsfrist: 1. september 2022 via mail til Tina (tina@filmgreb.dk) indeholdende navn, kontaktinfo (mail og telefon), virksomhed og angivelse af, hvilket år du deltog i YNPC.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Tina.


Programmerne YOUNG NORDIC PRODUCERS CLUB i Cannes og NORDIC PRODUCERS CLUB - PLUS tilrettelægges og organiseres af Noemi Ferrer og Tina I Dali Wagner.

NORDIC PRODUCERS CLUB - PLUS er støttet af de nordiske filminstitutter, Nordisk Film & TV Fond, Creative Europe Germany og FILMFEST Hamburg.