Tilmeldingen åben: MediaTech SPRINT 2024

Vil du modtage eller give sparring om forretningsudvikling i et internationalt forum? Så er MediaTech SPRINT noget for dig!

MediaTech SPRINT er en én-dages workshop, hvor 4 virksomheder fra den europæiske audiovisuelle sektor har mulighed for at udvikle løsninger for deres forretningsudfordringer i et tværfagligt samarbejde med sparringspartnere.

MediaTech SPRINT 2024 foregår d. 23-24. september og workshoppen tilbyder to muligheder:

  1. Du kan deltage som "Challenge Owner", dvs. ejer af en virksomhed i den audiovisuelle sektor, som står overfor en konkret problemstilling og som er villig til at finde løsninger i samarbejde med nye, tværfaglige sparringspartnere, hvorved du får indsigt i løsningsmodeller fra andre områder i kultursektoren.
  2. Eller du kan deltage som "Co-Creator", dvs. sparringspartner i en resultatorienteret, tværfaglig session under vejledning af en erfaren facilitator, hvorved du bidrager med dine erfaringer til løsning af konkrete problemstillinger.

Alle deltagere får gratis adgang til MediaTech Hub Conference d. 25.-26. september i Potsdam, Tyskland.

Deadlines

Deadline for at ansøge som Challenge Owner: 27. juni 2024.
Søg via denne formular.

Deadline for at ansøge som Co-Creator: 15. august 2024.
Søg via denne formular.

Eventuelle spørgsmål kan sendes til sprint@ced-bb.eu (OBS: kun henvendelser på engelsk).


MediaTech SPRINT workshoppen faciliteres af Juliane Schulze, erfaren forretnings- og finansieringskonsulent, og organiseres af Creative Europe Desk Berlin-Brandenburg og MediaTech Hub Conference i samarbejde med Creative Europe Deskene i Denmark, Estland, Frankrig, Italien, Kroatien, Norge, Spanien, Sverige, Tjekkiet og Tyskland.