enda

Børnene på Silkevejen (oversigt)

Jens Pedersen, Danmark, 2017

DokumentarserieBørnefilm

'Børnene på Silkevejen' er en dokumentarserie om 11-14 årige fra 5 lande: Indien, Kirgisistan, Kasakhstan, Nepal og Mongoliet. Silkevejslandene er en eksotisk og dramatisk kulisse for børns liv. Man bliver gift; mister sin hest; kæmper for at lykkes med sin passion; dropper ud af skolen; flytter hjemmefra. I hver film følger vi et barn over tid. Lykkes vores hovedperson overfor den udfordring, som har sendt tilværelsen i en ny retning? I hver film er fokus de erfaringer, vore hovedpersoner gør sig med at finde en plads i verden; at overleve; at opdage sine egne værdier; at definere forholdet til forældre eller venner. Seriens forskellige lande og kulturer er på den måde først og fremmest en spændende ramme for at vi fortæller historier med almengyldige temaer, der taler direkte ind i et jævnaldrende publikums erfaringsverden, og skaber nærvær henover det fremmedartede.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Børnene på Silkevejen (oversigt)
Dansk titel Børnene på Silkevejen (oversigt)
International titel Kids on the Silk Road
Instruktør Jens Pedersen
Fotograf Jens Pedersen
Klipper Jesper Osmund
Komponist Halfdan E
Produktionsland Danmark
Internationalt salg Autlook Filmsales / Spittelberggasse 3/14 / 1070 Wien / t +43 670 208 7881 / welcome@autlookfilms.com / autlookfilms.com
DFI-støtteform Konsulentstøtte

Selskaber

Producent Pedersen & Co Aps
Med støtte fra Det Danske Filminstitut
I samarbejde med Toolbox Film

Instruktion

Instruktion Jens Pedersen

Manus

Manuskript og ide Jens Pedersen

Produktion

Produktion Maria Stevnbak Westergren
Executive producer Jakob Gottschau

Foto

Fotograf Jens Pedersen

Klip

Klipper Jesper Osmund

Musik

Komponist Halfdan E

Lyd

Lyd Hans Møller
Lydmix Hans Møller

Visual effects

Grading Oskar Fanta

Festivaler

Festival Festival dato
Warszawa, Against Gravity 2018-05-11
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.