enda

Chaplin & Co. - Den vilde Charlie

Cyril Adam, Frankrig, 2012

129 min.

Den klodsede og naive Charlie lever i et skur i en nutidig storby. I hvert afsnit roder han sig ud i konflikter og misforståelser med omgivelserne - ofte mens han har travlt med at gøre indtryk på kvinderne omkrig sig. Der er en gennemgående kreds af figurer, som optræder i mange afsnit: Drengen, tyvene, politiet, direktøren m.fl.
Denne DVD indeholder afsnittene:
Ikke gal og ikke hurtig, Spøgelseshuset, S.M.A.S.H., Efter kaninen, En som mig, Forstyrret, Laser spillet, Demonstrationen, Overtroisk, Kørt af sporet, Dårlig hår dag, Permission til at lære, Uretfærdig konkurrence, Poker kongen, Kom så hjem, På hovedet, Sushi rulle, Hik af sted, Tyven der stikker af, Vild fantasi.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Chaplin & Co. - Chaplin Goes Wild
Dansk titel Chaplin & Co. - Den vilde Charlie
Instruktør Cyril Adam
Produktionsland Frankrig
Produktionsselskab PGS Entertainment
Dansk distribution SF Film A/S
Aldersgrænse Tilladt for alle
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab PGS Entertainment
Dansk distribution SF Film A/S

Instruktion

Instruktion Cyril Adam

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.