enda

SF Film A/S

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
De standhaftige 2016 Production company DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Production company DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Production company DK/Spillefilm
Lassemaja Detektivbureau - Stella Nostra 2015 Production company
En Underbar Jävla Jul 2015 Production company
Trio - Keplerdiamantene 2015 Production company
Dannys dommedag 2014 Production company DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Production company DK/Spillefilm
Lassemajas detektivbureau - Von Broms hemlighed 2013 Production company
MGP Missionen 2013 Production company DK/Spillefilm
Jeg taler til jer 2013 Production company
Rita 2013 Production company
Den som dræber 2010 Production company Tv-serie
All in 2009 Production company DK/Dokumentarfilm
Peddersen og Findus: Glemligheder 2009 Production company U/Spillefilm
Facing changes 2008 Production company U/Dokumentarfilm
Springet 2005 Production company DK/Spillefilm
Between a smile and a tear - a tribute to the Montmartre 2005 Production company DK/Dokumentarfilm
Tagkammeraterne 4 2004 Production company
Tagkammeraterne - Stjerneskud (5) 2004 Production company
Karlsson står på ski 2002 Production company
Karlssons påske 2002 Production company
Karlsson og Ole Lukøje 2002 Production company
Karlsson er tilbage igen! 2002 Production company

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Kvindelige Hovedrolle 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Lang historie kort
Årets Manuskript 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Lang historie kort
Bedste mandlige hovedrolle 2016 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2016 Sommeren '92
2015 Montreal Fantasia Int Film Festival 2015 Dannys dommedag
Bedste Kvindelige Hovedrolle 2015 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2015 All Inclusive
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.