enda

Notorious

George Tillman Jr., USA, 2008

143 min.

DVDen indeholder filmen Notorious og ekstramateriale til filmen. Filmen fortæller historien om rapperen Notorius B.I.G. der den 9. marts 1997 blev skudt ned i L.A. Med denne film går instruktøren George Tillman Jr. helt tilbage til 1983 og forsøger at finde ud af, hvordan knægten Christopher Wallace, der var godt på vej ud i stoffer og kriminalitet, fik vendt sit liv rundt og blev et af de største talenter, musikbranchen nogensinde havde set. Vi følger Biggie fra den første spæde start, hvor han vinder adskillige prestigefyldte rapkonkurrencer, over hans møde med et andet af tidens talenter, Puff Daddy, til den skæbnesvangre aften, der endte hans lovende karriere alt for tidligt.
Ekstramaterialet indeholder reklamer for Blue Ray disc, et adsnit med interviews med personer, der har deltaget i produktionen af filmen, et afsnit med sceneoptræden med hovedpersonen samt et afsnit med deleted scenes.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Notorious
Dansk titel Notorious
Instruktør George Tillman Jr.
Produktionsland USA
Produktionsselskab 20th Century Fox
Dansk distribution SF Film A/S
Aldersgrænse Tilladt for børn over 11 år
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab 20th Century Fox
Dansk distribution SF Film A/S

Instruktion

Instruktion George Tillman Jr.

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.