enda

I Think I Love My Wife

Chris Rock, USA, 2007

114 min.

Richard Cooper har tilsyneladende alt. Han arbejder i en stor Manhattan bank, har en smuk kone, som han har været gift med i syv år, et par søde unger og et dejligt hus i forstæderne. Alt er med andre ord lige som det skal være, hvis bare ikke alting var blevet så forudsigeligt og sindsoprivende kedeligt. Men Richard lever sit liv og nøjes med at se efter alle de kvinder, han ikke længere kan gøre alt det med, som hans kone ikke længere interesserer sig for. Lige til den dag, hvor Nikki kommer ind ad døren til hans kontor. Hun er blændende smuk, sexet, smart, og single. Fra det øjeblik står alle Richards principper for fald, men hvad gør en klog mand egentlig i sådan en situation?
DVDen indeholder desuden følgende ekstramateriale fra filmen:
1. Commentary with Chris Rock 2. Alternate Deleted Scenes 3.Bloopers 4.Fox Movie Channel Presents: Casting Session 5. www.foxinternational.com
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel I Think I Love My Wife
Dansk titel I Think I Love My Wife
Instruktør Chris Rock
Produktionsland USA
Produktionsselskab Fox Searchlight Pictures
Dansk distribution SF Film A/S
Aldersgrænse Tilladt for alle, men frarådes børn u. 7
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Fox Searchlight Pictures
Dansk distribution SF Film A/S

Instruktion

Instruktion Chris Rock

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.