enda

Chris Rock

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Drengerøve 2 2013 Kurt McKenzie U/Spillefilm
2 Days in New York 2012 Mingus U/Spillefilm
Madagascar 3: Efterlyst i hele Europa 2012 Marty U/Spillefilm
Drengerøve 2010 Kurt McKenzie U/Spillefilm
Madagascar 2 2008 Marty (org. version) U/Spillefilm
I Think I Love My Wife 2007 Instruktion
Madagascar 2005 Marty (org. version) U/Spillefilm
The longest yard 2005 Caretaker U/Spillefilm
Head Of State 2003 Instruktion
Bad Company 2002 Jake Hayes/Kevin Pope U/Spillefilm
Nurse Betty 2000 Medvirkende U/Spillefilm
CB4 - The Movie 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.