enda

Dirty Dancing 2

Guy Ferland, USA, 2004

149 min.

En Amerikansk ung pige, Katie og hendes forældre ankommer til Cuba lige før revolutionen bryder ud. Hun møder den lokale unge mand, Javier som er tjener på hotellet hvor Katie og hendes familie bor. Katie bliver tiltrukket af den Cubanske dans og sammen med Javier udforsker de dansens muligheder og kærligheden. Da revolutionen bryder ud og Castros styrker tvinger amerikanerne til at forlade landet, må Katie beslutte om hun vil rejse eller blive.
DVD'en indeholder desuden ekstramateriale med træningscener, baggrundsmateriale og interview med skuespiller, producenter og koerografer. Desuden indeholder ekstramaterialet 10 scener med fraklip og to dansescener set fra mange forskellige vinkler.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Dirty Dancing 2
Dansk titel Dirty Dancing 2
Instruktør Guy Ferland
Produktionsland USA
Produktionsselskab Lawrence Bender Productions
Dansk distribution SF Film A/S
Aldersgrænse Tilladt for alle, men frarådes børn u. 7
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Lawrence Bender Productions
Dansk distribution SF Film A/S

Instruktion

Instruktion Guy Ferland

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.