enda

Den Magiske Troldbog - Tilbage Til Tiden

USA, 2001

88 min.

"Tilbage til tiden" Cassy, erne og Gus kommer på en rejse tilbage i historien. På rejsen kommer Gus til at tage et stykke krystal med sig hjem og det får alvorlige følger for fremtiden. De tre børn må nu tilbage med krystallet.
"Fra asken til ilden" I kampen med at få musikkens armoni tilbage fra det underjordiske, mister Gus sine kræfter. Det viser sig, at en drage har taget hans folks magiske alfesten. Nu må de tre venner Cassy, Verne og Gus finde dragen og alfestenen.
"Dværgfolket" Da Cassy flyver om kap med den onde Lucresia, mister Cassys himmelscoter sine kræfter og Cassy taber løbet. Det viser sig at det er en dværg, der har forhindret Cassy i at vinde. Cassy og hendes venner vil nu finde ud af hvorfor dværgen blandede sig.
"Den nye bibliotekar" Da troldmandsbibliotekaren vender tilbage til skolen, mistænker Verne ham for at fjerne historierne fra bøgerne. Verne og hans venner finder ud af at det er den onde Zarlak, der står bag.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Ultimate Book Of Spells
Dansk titel Den Magiske Troldbog - Tilbage Til Tiden
Produktionsland USA
Produktionsselskab BKN International
Dansk distribution SF Film A/S
Aldersgrænse Tilladt for alle
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab BKN International
Dansk distribution SF Film A/S

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.