enda

Fur

Steven Shainberg, USA, 2006

137 min.

Diane Arbus vender sin rige etablerede familie ryggen da hun engagerer sig i Lionel Sweeney, en gådefuld mentor som introducerer Arbus for grupper af marginaliserede mennesker. Mødet med Lionel bliver begyndelsen på Dianes karriere som fotograf, og gør hende senere til den mest respekterede fotograf i det tyvende århundrede.
DVDen indeholder ekstramateriale med fraklip, trailer til filmen og interview med bl.a. skuespillerne og instruktøren. Desuden indeholder DVDen 3 trailere: Little Children, The last Mimzy og Fracture.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Fur
Dansk titel Fur
Instruktør Steven Shainberg
Produktionsland USA
Produktionsselskab Edward R. Pressman Film
Dansk distribution SF Film A/S
Aldersgrænse Tilladt for børn over 11 år
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Edward R. Pressman Film
Dansk distribution SF Film A/S

Instruktion

Instruktion Steven Shainberg

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.