enda

Varg Veum - Bitre Blomster

Erik Richter Strand, Sverige, 2008

124 min.

DVDen indeholder afsnittet Bitre Blomster af tv-serien om privatdetektiven Varg Veum samt ekstramateriale til serien. I Bitre Blomster forsvinder en mand sporløst. Hans elskerinde, en gift, succesrig politiker, søger i al diskretion hjælp hos privatdetektiv Varg Veum. Varg finder elskeren myrdet, og politikerens mand bliver anholdt for mordet. Varg beskylder politiet for justitsmord og vikles ind i en international drabssag med forgreninger langt uden for Norges grænser og aktører, som ikke skyr nogen midler. "Bitre Blomster" er den første i en serie på seks film om privatdetektiv Varg Veum.
Ekstramaterialet indeholder afsnittet: "Behind the scenes", der indeholder interviews med personer, der har deltaget i produktionen af serien samt optagelser fra serien. Ekstramaterialet indeholder desuden en trailer, en teaser og en musikvideo til serien.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Varg Veum - Bitre Blomster
Dansk titel Varg Veum - Bitre Blomster
Instruktør Erik Richter Strand
Produktionsland Sverige
Produktionsselskab Miso Film
Dansk distribution SF Film A/S
Aldersgrænse Tilladt for børn over 11 år
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Miso Film
Dansk distribution SF Film A/S

Instruktion

Instruktion Erik Richter Strand

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.