enda

Miso Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Livet med tandsmør 2019 Production company DK/Spillefilm
Kriger (oversigt) 2018 Production company Tv-serie
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Production company DK/Spillefilm
Kriger - Begravelsen 2018 Production company Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Production company Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Production company Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Production company Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Production company Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Production company Tv-serie
Så længe jeg lever 2018 Production company DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Production company DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Production company DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Production company Tv-serie
Anti 2016 Production company DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Production company DK/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Production company DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Production company DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Production company DK/Spillefilm
1864 2014 Production company Tv-serie
Dicte 2 2014 Production company Tv-serie
Dicte 1 2013 Production company Tv-serie
Dicte (oversigt) 2012 Production company Tv-serie
Ginger and Rosa 2012 Production company U/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Production company DK/Spillefilm
Jensen & Jensen 2011 Production company DK/Spillefilm
Peaceforce 2011 Production company DK/Kort fiktion
Den som dræber 2010 Production company Tv-serie
Fremkaldt 2008 Production company DK/Kort fiktion
Kandidaten 2008 Production company DK/Spillefilm
Frihedskæmperen Max Manus 2008 Production company U/Spillefilm
Varg Veum - Tornerose Sov I Hundrede År 2008 Production company
Varg Veum - Bitre Blomster 2008 Production company
Varg Veum - Din Til Døden 2008 Production company

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Silver Mèliés 2017 Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2017 Dræberne fra Nibe
Bedste Kvindelige Hovedrolle 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Lang historie kort
Årets Manuskript 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Lang historie kort
Bedste nyheds- & dokumentarfilm 2015 Montreal Fantasia Int Film Festival 2015 Dannys dommedag
Canal + Pris 2011 Clermont-Ferrand Festival Du Court Metrage 2011 Peaceforce
Robert, Bedste Originale Musik 2009 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2009 Kandidaten
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.