enda

Yu-Gi-Oh! Gx

Tsuji Hatsuki, Japan, 2004

62 min.

Flere år efter den forrige Yu-Gi-Oh!-serie, har GX fået et værelse på et Duel-akademi, hvor kuglepenne og bøger er erstattet med dueller og kort. Det er her, fremtidens duellanter og mestre bliver trænet i det berømte kortspil. De studerende er inddelt i tre afdelinger beroende på deres rang og duel-kundskaber. De bedste er i den blå afdeling, de middelmådige i den gule, og nybegynderne er placeret i den røde. Unge Jaden Yuki drømmer om at blive en duelmester, da han ankommer til skolen, men det er en svær vej at gå!

Den nye mester

Da Jaden bliver forsinket til optagelsesprøven på Duel-Akademiet, skal han overgå forventningerne for at bevise, at han hører hjemme der.

Velkommen til Duel-Akademiet

De nye elever bliver budt velkommen til Duel-Akademiet, men Jaden får en mindre varm velkomst af Chazz, som udfordrer ham til duel.


Kærlighedsduellen

Da Syrus ved en fejl snubler ind i pigernes sovesal, sætter han sig selv og Jaden i fare for at blive smidt ud af skolen, og Jaden må duellere for deres frihed.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Yu-Gi-Oh! Gx - Volume 1
Dansk titel Yu-Gi-Oh! Gx
Instruktør Tsuji Hatsuki
Produktionsland Japan
Produktionsselskab TV Tokyo
Dansk distribution SF Film A/S
Aldersgrænse Tilladt for alle, men frarådes børn u. 7
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab TV Tokyo
Dansk distribution SF Film A/S

Instruktion

Instruktion Tsuji Hatsuki

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.