enda

Den Magiske Troldbog - Første Skoledag

USA, 2001

88 min.

"Første skoledag" Verne er ny elev på en skole for hekse og troldmænd. Den første dag møder han Cassy og Gus, som han bliver gode venner med. Cassy får en pakke med posten. Pakken indeholder en fortryllet bog - UBOS - den magiske tryllebog. De tre børn skal nu på en fantastisk rejse til jordens indre.
"Sumpverdenen" Da de magiske dyr angribes af en mystisk ukendt sygdom, må Cassy, Verne og Gus træde til og løse mysteriet.
"Den der ler sidst" Den onde Zarlak vil tage menneskenes evne til at grine, da grinet forhindrer Zarlak i at få magten over jorden. Igen må de tre venner afsted for at stoppe Zarlak.
"Roden til alt ondt" Da Cassy skal passe skolens blomste, forsvinder de ned i jorden. De tre venner vil finde ud af hvem der står bag. Igen er det de onde Zarlak der er på spil.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Ultimate Book Of Spells
Dansk titel Den Magiske Troldbog - Første Skoledag
Produktionsland USA
Produktionsselskab BKN International
Dansk distribution SF Film A/S
Aldersgrænse Tilladt for alle
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab BKN International
Dansk distribution SF Film A/S

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.