enda

Chicago Fire

Joe Chappelle, , 2013

984 min.

Serien følger den dramatiske dagligdag for brandmænd og ambulanceredere på en brandstation i Chicago. En stor del af begivenhederne skyldes de 2-3 udrykninger, som holdet gennemfører i hvert afsnit. I andre scener følger vi de ansattes indbyrdes forhold, relationerne til deres familier og de mennesker, som de kommer i forbindelse med ved redningsaktionerne. En kriminalintrige fylder stadigt mere som serien skrider frem. I ekstra-materialet beskriver skuespillere og forskellige funktioner bag kameraet hvordan optagelserne er blevet til, lige som der er reportage af arbejdet med special-effects, stunts, sminke mm.
Sæsonen på DVDerne omfatter 24 afsnit: Pilot, Mon Amour, Proffessional Courtesy, One Minute, Hangign On, Rearview Mirror, Two Families, Leaving the Station, It Ain't Easy, Merry Christmas, God Has Spoken, Under the Knife, Warm and Dead, Little Taste, Nazdarovya, Viral, Better To Lie, Fireworks, A Coffin that Small, Ambition, Retaliation Hit, Leaders Lead, Let her Go, Hell of a Ride + Bonus Behind the Scenes + Bomus Oti's Podcast.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Chicago Fire
Dansk titel Chicago Fire
Instruktør Joe Chappelle
Produktionsselskab Universal Pictures
Dansk distribution Universal Sony Pictures Nordic AB
Aldersgrænse Tilladt for børn over 11 år
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Universal Pictures
Dansk distribution Universal Sony Pictures Nordic AB

Instruktion

Instruktion Joe Chappelle

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.