enda

Universal Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Ambulance 2022 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fast & Furious 9 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nobody 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Promising Young Woman 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Echo In The Canyon 2020 Produktionsselskab
Jay and Silent Bob Reboot 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
Inmate #1: The Rise of Danny Trejo 2020 Produktionsselskab
Swimming For Gold 2020 Produktionsselskab
The High Note 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Lost Husband 2020 Produktionsselskab
The Hunt 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
Banana Split 2020 Produktionsselskab
We Need to Talk About A.I 2020 Produktionsselskab
Remember Me 2020 Produktionsselskab
Freaky 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
The King of Staten Island 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dragonheart Vengeance 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Parts You Lose 2020 Produktionsselskab
Les Miserables - Staged Concert 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
Palm Beach 2020 Produktionsselskab
Three Identical Strangers 2019 Producent
Happy Death Day 2U 2019 Producent U/Spillefilm
Night School 2019 Producent U/Spillefilm
Jeremiah Terminator LeRoy 2019 Producent
Fast & Furious: Hobbs & Shaw 2019 Producent U/Spillefilm
Boy Erased 2019 Producent U/Spillefilm
Framing John DeLorean 2019 Producent
Arizona 2019 Producent U/Spillefilm
Cruise 2019 Producent
Black Christmas 2019 Producent U/Spillefilm
I Am Duran 2019 Producent
Sid & Judy 2019 Produktionsselskab
Vita & Virginia 2019 Producent
Kæledyrenes Hemmelige Liv 2 2019 Producent U/Spillefilm
Drunk Parents 2019 Producent
Darkest Hour 2018 Producent U/Spillefilm
A Ghost Story 2018 Producent U/Spillefilm
Lady Bird 2018 Producent U/Spillefilm
Earth: One Amazing Day 2018 Producent
The Little Hours 2018 Producent
Fifty Shades Fri 2018 Producent U/Spillefilm
Woody Woodpecker 2018 Producent
Pacific Rim Uprising 2018 Producent U/Spillefilm
Den skjulte tråd 2018 Producent U/Spillefilm
Shopkins: World Vacation 2018 Producent
Pitch Perfect 3 2018 Producent U/Spillefilm
Born Racer 2018 Producent
First Man 2018 Producent U/Spillefilm
Mortal Engines 2018 Producent U/Spillefilm
Momentum Generation 2018 Producent
The King 2018 Producent
Bringing Up Daddy 2018 Producent
Barca: Take the Ball, Pass the Ball 2018 Producent
Home: For the Holidays 2018 Producent
Unbroken: Path To Redemption 2018 Producent U/Spillefilm
Truth or Dare 2018 Producent U/Spillefilm
Johnny English slår til igen 2018 Producent U/Spillefilm
Illumination Pets Mini Movies 2017 Producent
Monster High: Elektrisk 2017 Producent
Bigger Fatter Liar 2017 Producent
The Mummy 2017 Producent U/Spillefilm
Fifty Shades - I mørket 2017 Producent U/Spillefilm
Split 2017 Producent U/Spillefilm
Happy Death Day 2017 Producent U/Spillefilm
Victoria & Abdul 2017 Producent U/Spillefilm
American Made 2017 Producent U/Spillefilm
Loving 2017 Producent U/Spillefilm
Fast & Furious 8 2017 Producent U/Spillefilm
Dragonheart: Battle For The Heartfire 2017 Producent U/Spillefilm
Mariah Carey’s All I want for Christmas is You 2017 Producent
Snemanden 2017 Producent U/Spillefilm
Mother! 2017 Producent U/Spillefilm
Trophy 2017 Producent
Personal Shopper 2017 Producent U/Spillefilm
The Book of Henry 2017 Producent U/Spillefilm
Ferrrari: Race To Immortality 2017 Producent
The Beguiled 2017 Producent U/Spillefilm
Shopkins: Chef Club 2017 Producent
The Zookeeper's Wife 2017 Producent
Rock Dog 2017 Producent
Get Out 2017 Producent U/Spillefilm
Peter Pedal: Sæson 6 2016 Producent
Suits Season 5 2016 Producent
Popstar: Never Stop Never Stopping 2016 Producent
Barbie af Svanesøen 2016 Producent
Barbieprinsessen og tiggerpigen 2016 Producent
Barbie Fairytopia 2016 Producent
Barbie Regnbuens magi 2016 Producent
Honey 3 2016 Producent
Rl Stine: One Night In Doom House 2016 Producent
Ordinary World 2016 Producent
Barbie og hendes søstre på hvalpejagt 2016 Producent
The Huntsman: Winter's War 2016 Producent U/Spillefilm
Jason Bourne 2016 Producent U/Spillefilm
Nocturnal Animals - Natdyr 2016 Producent U/Spillefilm
Syng 2016 Producent U/Spillefilm
Breaking The Bank 2016 Producent
Pitch Perfect 2 2015 Producent U/Spillefilm
Lego Jurassic World: Indominus Escape 2015 Producent
Straight Outta Compton 2015 Producent U/Spillefilm
Everest - 3D 2015 Producent U/Spillefilm
The Boy Next Door 2015 Producent
Steve Jobs 2015 Producent U/Spillefilm
One More Time 2015 Producent U/Spillefilm
Fast & Furious 7 2015 Producent U/Spillefilm
Alpha And Omega 4+5 2015 Producent
Curious George 3 Back to the Jungle 2015 Producent
Ted 2 2015 Producent U/Spillefilm
Peter Pedal: Sæson 9 2015 Producent
Welcome To Monster High 2015 Producent
Downton Abbey The Finale 2015 Producent
Barbie på eventyr i rummet 2015 Producent
Downton Abbey Season 6 2015 Producent
Steve Jobs: Man in the Machine 2015 Producent
Jem and the Holograms 2015 Producent
10.000 Saints 2015 Producent
I'll See You in My Dreams 2015 Producent
Ride Along 2 2015 Producent
All Things Must Pass 2015 Producent
Unbreakable Kimmy Schmidt Season 1 2015 Producent
Shaolin 2015 Producent
Ronaldo 2015 Producent
Barbie Superagenterne 2015 Producent
Rio, I Love You 2015 Producent
9 Mini Movies Collection - Minions 2015 Producent
Barbie & Her Sisters In The Great Puppy Adventure 2015 Producent
Get Santa 2014 Producent
Manners Of Downton Abbey 2014 Producent
Barbie: Prinsesse på rockeventyr 2014 Producent
Deep Sea Challenge 2014 Producent
Alpha And Omega 2+3 2014 Producent
Jennifer Lopez: Dance Again 2014 Producent
Brooklyn Nine Nine Season 2 2014 Producent
Rl Stine: Monsterville - Cabinet Of Souls 2014 Producent
Peter Pedal: Sæson 8 2014 Producent
Ride Along 2014 Producent
Seventh Son 2014 Producent U/Spillefilm
The Loft 2014 Producent U/Spillefilm
Beyond The Light 2014 Producent
Dum og dummere 2 2014 Producent U/Spillefilm
Mr. Selfridge Season 2 2014 Producent
Dracula Untold 2014 Producent U/Spillefilm
Rooster Doodle Doo 2014 Producent
A Merry Christmas Miracle 2014 Producent
Chicago Fire 2013 Producent
Kick-Ass 2 2013 Producent U/Spillefilm
Fast & Furious 6 2013 Producent U/Spillefilm
Peter Pedal holder Halloween 2013 Producent
We Steal Secrets- The Story Of Wikileaks 2013 Producent
R.I.P.D 2013 Producent
Grimm Sæson 2 2013 Producent
Smash Sæson 2 2013 Producent
Return To Nims Island 2013 Producent
Curse of Chucky 2013 Producent
Barbie og hendes søstre i et hesteeventyr 2013 Producent
Knight Rusty 2013 Producent
Racing Hearts 2013 Producent
The World's End 2013 Producent U/Spillefilm
Downton Abbey Season 4 2013 Producent
Hitting The Apex 2013 Producent
X: Search For Freedom 2013 Producent
Peter Pedal: Sæson 7 2013 Producent
Battlestar Galactica The Movie 2012 Koproducent
Downton Abbey Season 3 2012 Koproducent
Downton Abbey a Journey to the Highlands 2012 Koproducent
Gladiators of Rome 2012 Koproducent
Contraband 2012 Producent U/Spillefilm
Anna Karenina 2012 Koproducent U/Spillefilm
Ted 2012 Koproducent U/Spillefilm
Bourne legacy 2012 Producent U/Spillefilm
Les Misérables 2012 Koproducent U/Spillefilm
American pie: Reunion 2012 Producent U/Spillefilm
Cowboys & Aliens 2011 Koproducent U/Spillefilm
Svindel på højt plan 2011 Koproducent U/Spillefilm
Johnny English - født på ny 2011 Koproducent U/Spillefilm
En ny chance til Larry Crowne 2011 Koproducent U/Spillefilm
Paul 2011 Koproducent U/Spillefilm
Hop 2011 Koproducent U/Spillefilm
The adjustment bureau 2011 Koproducent U/Spillefilm
Winter At Downton Abbey 2011 Koproducent
Downton Abbey Season 2 2011 Koproducent
Meet the parents - Little Fockers 2010 Koproducent U/Spillefilm
I kærlighed og modgang 2010 Koproducent
Get Him to the Greek 2010 Koproducent
Senna 2010 Producent U/Spillefilm
He's Not The Messia (Hes A Veru Naughty Boy) 2010 Producent
Downton Abbey Season 1 2010 Producent
Repo Men 2010 Producent U/Spillefilm
Clutch Powers 2009 Producent
Inglourious Basterds 2009 Producent U/Spillefilm
Public Enemy No. 1 2009 Producent U/Spillefilm
Cirque Du Freak - Vampires Assistant 2009 Producent
Land of the Lost 2009 Producent
Pirate Radio 2009 Producent U/Spillefilm
The Fourth Kind 2009 Producent U/Spillefilm
Bananer i pyjamas 2009 Producent
Mumien: Drage-kejserens grav 2008 Producent U/Spillefilm
Wanted 2008 Producent U/Spillefilm
Wild hild 2008 Producent U/Spillefilm
Barbie & diamantslottet 2008 Producent
The Bourne Ultimatum 2007 Producent U/Spillefilm
Dead Silence 2007 Producent U/Spillefilm
Peter Pedal får et job 2007 Producent
Because I said so 2007 Producent U/Spillefilm
Peter Pedal får en pokal 2007 Producent
Haunting Hour - Dont Think About It 2007 Producent
Welcome Home Roscoe Jenkins 2007 Producent
Bernard på Nordpolen 2006 Producent
Bernard: Den øde ø & andre historier 2006 Producent
Man of the Year 2006 Producent
American Dreamz 2006 Producent U/Spillefilm
Lets Go To Prison 2006 Producent
Peter Pedal i zoologisk have og andre eventyr 2006 Producent
Inside Man 2006 Producent U/Spillefilm
Peter Pedal - raketfærd og andre eventyr 2006 Producent
Sixty Six 2006 Producent U/Spillefilm
Peter Pedal 2006 Producent U/Spillefilm
Georgia Rule 2006 Producent
King Kong 2005 Producent U/Spillefilm
Kicking & Screming 2005 Producent
Greedy 2005 Producent
München 2005 Producent U/Spillefilm
Nanny McPhee - den fortryllende barnepige 2005 Producent U/Spillefilm
Jarhead 2005 Producent U/Spillefilm
Stolthed og fordom 2005 Producent U/Spillefilm
Serenity 2005 Producent U/Spillefilm
Doom 2005 Producent U/Spillefilm
The 40 Year Old Virgin 2005 Producent U/Spillefilm
Cinderella Man 2005 Producent U/Spillefilm
White Noise 2005 Producent U/Spillefilm
Carlitos Way: Rise To The Power 2005 Producent
The Perfect Man 2005 Producent
Thunderbirds 2004 Producent U/Spillefilm
Balto 3 - Den store forandring 2004 Producent
The Calcium Kid 2004 Producent U/Spillefilm
Bourneduellen 2004 Producent U/Spillefilm
Wimbledon 2004 Producent U/Spillefilm
The Chronicles of Riddick 2004 Producent U/Spillefilm
Dawn of the Dead 2004 Producent U/Spillefilm
Van Helsing 2004 Producent U/Spillefilm
Ray 2004 Producent U/Spillefilm
Meet the Fockers 2004 Producent U/Spillefilm
Bridget Jones: På randen af fornuft 2004 Producent U/Spillefilm
Connie & Carla 2004 Producent U/Spillefilm
American Pie - The Wedding 2003 Producent U/Spillefilm
Peter Pan 2003 Producent U/Spillefilm
Katten 2003 Producent U/Spillefilm
Ned Kelly 2003 Producent U/Spillefilm
Welcome to the jungle 2003 Producent U/Spillefilm
Master and Commander - Til verdens ende 2003 Producent U/Spillefilm
Love Actually - Kald det kærlighed 2003 Producent U/Spillefilm
Intolerable Cruelty 2003 Producent U/Spillefilm
Hulk 2003 Producent U/Spillefilm
Seabiscuit 2003 Producent U/Spillefilm
Bruce den almægtige 2003 Producent U/Spillefilm
2 Fast 2 Furious 2003 Producent U/Spillefilm
The Life of David Gale 2003 Producent U/Spillefilm
Johnny English 2003 Producent U/Spillefilm
Honey 2003 Producent U/Spillefilm
Bring It On Again 2003 Producent
Time Cop - The Berlin Decision 2003 Producent
American Pie: The Wedding - Un-Rated 2003 Producent U/Spillefilm
The Truth About Charlie 2002 Producent
Ali G : Innit 2002 Producent
Ali G Indahouse 2002 Producent U/Spillefilm
Skulls 2 2002 Producent
Den røde drage 2002 Producent U/Spillefilm
Manden uden navn 2002 Producent U/Spillefilm
Guruen 2002 Producent U/Spillefilm
My Little Eye 2002 Producent U/Spillefilm
D-Tox 2002 Producent U/Spillefilm
K-PAX 2001 Producent U/Spillefilm
Ænder uden tænder - Sitting Ducks 2001 Producent
Bridget Jones' dagbog 2001 Producent U/Spillefilm
Hannibal 2001 Producent U/Spillefilm
Kaptajn Corellis mandolin 2001 Producent U/Spillefilm
Jurassic Park III 2001 Producent U/Spillefilm
Et smukt sind 2001 Producent U/Spillefilm
Cabin by the Lake 2001 Producent
Joseph & His Amazing Technicolour Dreamcoat 2001 Producent
Lying In Wait 2001 Producent
Slap Shot 2 - Breaking The Ice 2001 Producent
Beethoven 4 2001 Producent U/Spillefilm
Screwed 2000 Producent
Ali G : Aiii 2000 Producent
Malle 2000 Producent
Isn't She Great 2000 Producent
O Brother, Where Art Thou? 2000 Producent U/Spillefilm
Gladiator 2000 Producent U/Spillefilm
Erin Brockovich 2000 Producent U/Spillefilm
Meet the Parents 2000 Producent U/Spillefilm
For Love of the Game 2000 Producent U/Spillefilm
The Watcher 2000 Producent U/Spillefilm
Bowfinger 1999 Producent U/Spillefilm
Man on the moon 1999 Producent U/Spillefilm
Sneen på cedertræerne 1999 Producent U/Spillefilm
The Bone Collector 1999 Producent U/Spillefilm
October Sky 1999 Producent U/Spillefilm
Evolution's Child 1999 Producent
American Pie 1999 Producent U/Spillefilm
Dudley Do Right 1999 Producent
Shakespeare in Love 1999 Producent U/Spillefilm
For the Love of the Game 1999 Producent
Virus 1999 Producent U/Spillefilm
The Hurricane 1999 Producent U/Spillefilm
Patch Adams 1998 Producent U/Spillefilm
Kodenavn: Mercury 1998 Producent U/Spillefilm
Out of sight 1998 Producent U/Spillefilm
Præsidentkandidaten 1998 Producent U/Spillefilm
Small Soldiers 1998 Producent U/Spillefilm
Meet Joe Black 1998 Producent U/Spillefilm
Politiets blinde øje 1998 Producent U/Spillefilm
Bride of Chucky 1998 Producent U/Spillefilm
Baseketball 1998 Producent
Cats 1998 Producent
Psycho 1998 Producent U/Spillefilm
That Old Feeling 1997 Producent U/Spillefilm
Sjakalen 1997 Producent U/Spillefilm
The boxer 1997 Producent U/Spillefilm
Bulletproof 1996 Producent U/Spillefilm
Dragonheart 1996 Producent U/Spillefilm
Grace of My Heart 1996 Producent U/Spillefilm
Sudden death 1995 Producent U/Spillefilm
Schindlers liste 1993 Producent U/Spillefilm
Beethoven 2 1993 Producent U/Spillefilm
Stop! eller min mor skyder 1992 Producent U/Spillefilm
En duft af kvinde 1992 Producent U/Spillefilm
Døden klæ'r hende 1992 Producent U/Spillefilm
Det skjulte ansigt 1992 Producent U/Spillefilm
Sneakers 1992 Producent U/Spillefilm
Den hårde måde 1991 Producent U/Spillefilm
Et kys før døden 1991 Producent U/Spillefilm
Rædslernes hus 1991 Producent U/Spillefilm
Far, mor og møgunge 1990 Producent U/Spillefilm
Strømer i børnehaveklassen 1990 Producent U/Spillefilm
Du skyder, jeg smiler 1990 Producent U/Spillefilm
Havana 1990 Producent U/Spillefilm
Mr Bean 1990 Producent
Grænseløst begær 1990 Producent U/Spillefilm
Midnight run 1988 Producent U/Spillefilm
Ferie med bjørn på 1988 Producent U/Spillefilm
Forført til succes! 1987 Producent U/Spillefilm
Dragnet - benhårde strømere 1987 Producent U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Søren Spætte Og Hans Venner Vol. 1 1985 Producent
Knight Rider 1984 Producent
Miami Vice - Best Of Vol. 1 1984 Producent
Smokey and the Bandit Part 3 1983 Producent U/Spillefilm
Det grusomme udefra 1982 Producent U/Spillefilm
De fire årstider 1981 Producent U/Spillefilm
Så du røgen? 1980 Producent U/Spillefilm
Vorherre til vejrs 1980 Producent U/Spillefilm
De Fire Lovløse 1980 Producent
Mandens favorit sport? 1980 Producent
Det lille hus på prærien - Sæson 7 1980 Producent
Blues Brothers 1980 Producent U/Spillefilm
Melvin og Howard 1980 Producent U/Spillefilm
Med strømerne i bakspejlet 1980 Producent U/Spillefilm
Hvem sa' fjols 1979 Producent U/Spillefilm
House Calls 1979 Producent U/Spillefilm
Airport '77 1977 Producent U/Spillefilm
Gas på tanken 1976 Producent U/Spillefilm
Det lille hus på prærien sæson 1 1974 Producent
Ryd forsiden! 1974 Producent U/Spillefilm
Ulzanas Raid 1972 Producent
Ulzanas sidste kamp 1972 Producent U/Spillefilm
Frenzy 1972 Producent U/Spillefilm
The Great Nortfield Minnesota Raid 1972 Producent U/Spillefilm
Minnie and Moskowitz 1971 Producent U/Spillefilm
Truslen fra det ukendte 1971 Producent U/Spillefilm
Tales Of Beatrix Potter 1971 Producent
Topaz 1969 Producent U/Spillefilm
Death of a Gunfighter 1969 Producent U/Spillefilm
Kong Ødipus 1968 Producent U/Spillefilm
Hellfighters 1968 Producent U/Spillefilm
Panserdiligencen 1967 Producent U/Spillefilm
Balladen om Josie 1967 Producent U/Spillefilm
Flammer over Virginia 1965 Producent U/Spillefilm
Ude med snøren 1964 Producent U/Spillefilm
The Creature from the Black Lagoon 1954 Producent
Tilbage til livet 1950 Producent U/Spillefilm
Abbott og Costello i Undskyld vi spøger 1946 Producent U/Spillefilm
She-Wolf of London 1946 Producent U/Spillefilm
Terror by Night 1946 Producent U/Spillefilm
The House of Frankenstein 1945 Producent U/Spillefilm
De glade halvfemsere 1945 Producent U/Spillefilm
Abbott og Costello i Kom ind - her er piger 1945 Producent U/Spillefilm
Pursuit to Algiers 1945 Producent U/Spillefilm
The House of Fear 1945 Producent U/Spillefilm
The Woman in Green 1945 Producent U/Spillefilm
Teaterlægens hemmelighed 1944 Producent U/Spillefilm
Follow The Boys 1944 Producent
Vidne søges 1944 Producent U/Spillefilm
The Pearl of Death 1944 Producent U/Spillefilm
The Scarlet Claw 1944 Producent U/Spillefilm
Sherlock Holmes ser døden i øjnene 1943 Producent U/Spillefilm
Phantom of the opera 1943 Producent U/Spillefilm
Frankenstein Meets the Wolf Man 1943 Producent U/Spillefilm
Abbott og Costello i den kolde sne 1943 Producent U/Spillefilm
Kvinde eller gorilla 1943 Producent U/Spillefilm
The Spider Woman 1943 Producent U/Spillefilm
Sherlock Holmes in Washington 1943 Producent U/Spillefilm
The Mad Doctor of Market Street 1942 Producent U/Spillefilm
Sherlock Holmes and the Voice of Terror 1942 Producent U/Spillefilm
Mystery of Marie Roget 1942 Producent U/Spillefilm
Night Monster 1942 Producent U/Spillefilm
Abbott og Costello i En cowboys drøm 1942 Producent, Distributionsselskab U/Kort fiktion
Abbott og Costello i sensationen i radiohuset 1942 Producent U/Spillefilm
The Strange Case of Doctor Rx 1942 Producent U/Spillefilm
Abbott og Costello som rekrutter 1941 Producent U/Spillefilm
Man Made Monster 1941 Producent U/Spillefilm
In the Navy 1941 Producent U/Spillefilm
Abbott og Costello i Paa Vingerne 1941 Producent U/Spillefilm
Flame Of New Orleans 1941 Producent
De syv synder 1940 Producent
Destry Rides Again 1939 Producent U/Spillefilm
100 mand og en pige 1937 Producent U/Spillefilm
The Bride Of Frankenstein 1935 Producent
Werewolf of London 1935 Producent U/Spillefilm
Den Usynlige mand 1933 Producent U/Spillefilm
The Mummy 1932 Producent U/Spillefilm
Waterloo Bridge 1931 Producent U/Spillefilm
De Tolv Klinger 1929 Producent U/Spillefilm
Kærlighedsvalsen 1928 Producent U/Spillefilm
Watch your wife 1926 Producent U/Spillefilm
Peacock feathers 1925 Producent U/Spillefilm
Siege 1925 Producent U/Spillefilm
Mannequinen fra 5. avenue 1925 Producent U/Spillefilm
Operaens hemmelighed 1925 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.