enda

Knight Rider

Daniel Haller, USA, 1984

138 min.

3 afsnit af tv-serien Knight Rider. Rigmanden Knight er ved at dø af sygdom, han er optaget af at bekæmpe kriminalitet og har derfor lavet "projekt Knight Rider". En politimand bliver skudt, og formodes død, men Knight og hans personale redder ham for at han kan være med i projektet. Med en ny identitet, som Michael Knight, skal politimanden bekæmpe kriminalitet og korruption med sin nye superbil.
Første opgave bliver at få hævn over dem der skød Michael Knight, derefter bliver der problemer da nogle tyve stjæler en bil magen til Michael Knights superbil.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Knight Rider
Dansk titel Knight Rider
Instruktør Daniel Haller
Produktionsland USA
Produktionsselskab Universal Pictures
Dansk distribution Universal Sony Pictures Nordic AB
Aldersgrænse Tilladt for børn over 11 år
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Universal Pictures
Dansk distribution Universal Sony Pictures Nordic AB

Instruktion

Instruktion Daniel Haller

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.