enda

The Hunt

Craig Zobel, USA, 2020

89 min.

Tolv fremmede vågner på et for dem helt ukendt sted...Hvordan og hvorfor de er havnet her, er der ingen af dem, der forstår og ved. Langsomt går det dog op for dem, at der er meget små chancer for, at de slipper derfra med livet i behold! En gruppe superrige - 'the hunters' - har udvalgt netop de tolv til at indgå som jagtbytte i en fælles planlagt, makaber selskabsleg.
"The Hunt" er en moderne, satirisk og provokerende thriller, der har vakt stor opmærksomhed verden over. Filmen er baseret på Richard Connells novella ‘The Most Dangerous Game” fra 1924.
Jason Blum fra Blumhouse Productions (Get Out, Purge 1-2.3) har sammen med skaberen af HBO-serien "Watchmen" Damon Lindelof produceret, og Damon Lindelof og Nick Cuse har skrevet manuskriptet. Craig Zobel (Z for Zachariah, The Leftovers) er instruktør på ”The Hunt”.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel The Hunt
Dansk titel The Hunt
Instruktør Craig Zobel
Produktionsland USA
Produktionsselskab Universal Pictures
Dansk distribution United International Pictures
Dansk biografpremiere 08.04.2020
Aldersgrænse Tilladt for børn over 15 år
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Universal Pictures
Dansk distribution United International Pictures

Instruktion

Instruktion Craig Zobel

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.