enda

DNSAP's Landsstævne i Grenaa

Danmark, 1937

8 min.Dokumentariske optagelserPropagandafilm

D.N.S.A.P.'s (det danske nazistpartis) 4. landsstævne i Grenaa den 19.-20. juni 1937. 8000 deltager. I S.A. lejren har man sin egen musikgruppe. Der er parade til ære for landslederen, Fritz Clausen. Hundestedfærgen ankommer med sjællænderne. S.A. marcherer til Dyrskuepladsen. Unge piger i nationaldragter sælger festemblemer og blomster. Herfra udgår den store demonstrationsmarch til Stadion. Mottoet er: En Dag, naar Danmark vaagner op, S.A. staar Vagt for Sejren Trop for Trop!
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel DNSAP's Landsstævne i Grenaa
Dansk titel DNSAP's Landsstævne i Grenaa
International titel The Danish Nazi Party's National Meeting in Grenaa
Andre titler D.N.S.A.P.'s Landsstævne i Grenaa 1937
Emneord Danmarks Nationalsocialistiske Arbejderparti, Politiske bevægelser, Politiske partier, Nazisme, Grenå, 1930-1939
Medvirkende Frits Clausen
Produktionsland Danmark
Internationalt salg
Tekniske data 1,33:1, Sort-hvid, Stum
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab

Medvirkende

Medvirkende Frits Clausen

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF