enda

Frits Clausen

(1893 – 1947)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Frikorps Danmark I-III 1942 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Præsentation af DNSAP 1941 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Mindeappel Forum og Nytaarsparade 1941 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Vi vinder folket 1940 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
SA-skolefilmen 1939 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
DNSAP Propagandafilm 1937 1937 Medvirkende Dokumentariske optagelser
DNSAP's Landsstævne i Grenaa 1937 Medvirkende Dokumentariske optagelser
[Fra Besættelsestiden - Maj 1945] Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.