enda

Echo

Rúnar Rúnarsson, Island, 2020

79 min.U/Spillefilm

Det er juletid på Island, og alle forbereder sig til højtiden, mens en særlig blanding af forventning og bekymring indfinder sig over hele landet. En forladt gård ude midt i ingenting brænder ned til grunden. Et kor bestående af børn synger julesange på deres skole. En flok slagteriarbejdere danser, mens de parterer slagtesvin. En pige skal holde jul hos sin far og hans nye familie. ECHO undersøger gennem en række uafhængige scener vor tid og de rammer, som vi har skabt for os selv og hinanden.

ECHO kan beskrives som SAMSARA for det moderne menneske, og instruktør Rúnar Rúnarsson iagttager nysgerrigt og ikke uden humor vi menneskers adfærd, traditioner og relationer.
Grundoplysninger Medvirkende Festivaler og priser
Original titel Echo
Dansk titel Echo
Instruktør Rúnar Rúnarsson
Medvirkende Sigurmar Albertsson, Bent Kingo Andersen, Sif Arnarsdóttir
Produktionsland Island, Frankrig, Schweiz
Produktionsselskab Nimbus Iceland
Dansk distribution Øst for Paradis
Internationalt salg
Dansk biografpremiere 03.12.2020
Aldersgrænse Tilladt for alle
Vurdering Se Medierådets vurdering
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Nimbus Iceland
Dansk distribution Øst for Paradis

Instruktion

Instruktion Rúnar Rúnarsson

Medvirkende

Medvirkende Sigurmar Albertsson
Medvirkende Bent Kingo Andersen
Medvirkende Sif Arnarsdóttir

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF